Arrangement Escape Route

Een leuke combinatie van de mooiste plekjes uit de regio bewonderen, met het proberen op te lossen van een spel. Wat kan je verwachten van dit spel? Natuurlijk gaan we niet al te veel prijs geven. Maar wat je in ieder geval kunt verwachten zijn leuke puzzels ter plaatse. Het doel is, om hints te verzamelen en de code te kraken. Welke code en hoe je dus ontsnapt? Daar kom je achter tijdens het maken van de 'escape route'.

Je speurtocht begint al bij aankomst op onze locatie. Je krijgt een mand mee met doosjes, cijferssloten en een puzzel. Wat zou er in zitten? Laat het avontuur maar beginnen! Onderweg verzamel je hints, beantwoord je vragen en maak je kleine puzzeltjes om bij terugkomst de code te kunnen kraken. Code gekraakt? Dan staat jou en jou team iets leuks te wachten! Ben jij een avonturier die van puzzelen houdt, terwijl je een bijzonder mooie route door Friesland rijdt in een oldtimer? Speel dan dit interactieve spel vol met leuke puzzels en bezienswaardigheden uit deze mooie omgeving!

Escape Route

Het arrangement neemt ongeveer 3,5 uur in beslag en is al te boeken vanaf 2 personen! Zorg dat je binnen 2 uur 45 minuten de code kraakt, dan wordt je beloond met iets dat je nooit had verwacht!

Boek een escape route arrangement

Dit arrangement is te boeken voor €12,50 per persoon, bovenop de huur van de oldtimer voor een dagdeel. Reserveren kan op de pagina van de betreffende oldtimer. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor overige vragen.