Betalingen

Nee, je hoeft geen borg te betalen voor het huren van een oldtimer. Wel beschik je over een eigen risico van € 500,-

Betalingen kunnen vooraf betaald worden via iDEAL. Het is ook mogelijk om bij de loods te betalen via een betaalverzoek of contant. 

Praktische informatie

Qua babyzitjes is het vaak lastig om dit vast te zetten in de oldtimers, maar zeker niet onmogelijk. Houd er wel rekening mee dat sommige kleine kinderen anders reageren op het geluid en de geur van een oldtimer.

Nee, je hoeft geen ervaring vooraf om een oldtimer te besturen. Na een korte instructie is het voor iedereen mogelijk om in een oldtimer te rijden, mits in het bezit van een geldig rijbewijs.

Nee, je neemt de oldtimer mee met een volle tank, en je dient de oldtimer ook weer in te leveren met een volle tank. Tijdens de routes wijzen we altijd een benzinepomp aan waar je eventueel kunt aftanken.

Tijdens het rijden in een oldtimer ben je standaard all-risk verzekerd, met een eigen risico van 500,- De verzekering is op basis van zelf rijden zonder chauffeur.

Wanneer je graag een hond mee wilt nemen, dan is dit mogelijk als het om een kleiner hondje gaat. Grotere honden staan wij helaas niet toe. De hondenharen krijgen wij moeilijk uit de bekleding en we lopen het risico op krasschade van de nageltjes. Gaat het om een kleiner hondje die minimaal verhaart, dan auto dient dan na de tijd zelf haarvrij gemaakt te worden. Graag altijd vooraf even contact met ons opnemen over de hond.

Ja, zolang het de oldtimer niet beschadigd, en daarna zelf weer opgeruimd wordt.

Routes

Wanneer je kiest voor een arrangement in combinatie met een dagdeel, dan is het verplicht om je aan de route te houden. Wanneer je de oldtimers voor een complete dag huurt dan mag je de tijd vrij besteden.

Wanneer je een dagdeel huurt krijg je hier niet mee te maken. Voor een complete dag zijn de eerste 150 km vrij, daarna betaal je 0,25 per kilometer extra.

Tijden dagdeel:
9:00 t/m 12:30
14:00 t/m 17:30
18:30 t/m 22:00 (mits licht)

complete dag:
9:00 t/m 17:30