Arrangement High Tea

De manier om te touren in een oldtimer met je vriend(in)(nen)! Het high tea arrangement zal je doen verbazen van genot. Geniet van versgemaakte lekkernijen met een heerlijke pot thee, een kopje koffie of met een (alcoholvrij) wijntje. Speciaal voor jou hebben wij de beste restaurants uitgezocht, die van jullie oldtimer rit een echt feestje maken.

Afhankelijk van de route hebben wij een top restaurant voor je uitgezocht. Wij plaatsen de reservering voor je en houden daarbij rekening met het tijdstip waarop je aan de high tea wilt beginnen. Waar je al dat lekkers van de high tea gaat proeven blijft dus een verrassing. We kunnen je wel zeggen dat iedereen die het high tea arrangement heeft genomen ons complimenteert met de kwaliteit van de hapjes.

High Tea

Het arrangement neemt ongeveer 3,5 uur in beslag en is al te boeken vanaf 2 personen! Je kunt dit aangeven bij het maken van de oldtimer reservering.

Boek het high tea arrangement

Dit arrangement is te boeken voor €25,- per persoon, bovenop de huur van de oldtimer voor een dagdeel. Reserveren kan op de pagina van de betreffende oldtimer. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor overige vragen.