Lazy Day arrangement

Laat je verrassen met een uitgebreide picknickmand met allerlei lekkers die je achterin je oldtimer vindt. Samen met een lekker groot picknickkleed wordt jouw oldtimer-rit een heerlijk relaxed uitje. En waar je dan kunt genieten op een kleedje? Daar hebben wij wel wat suggesties voor! Je kunt kiezen uit een aantal routes, waarbij wij de plekken waar je even kunt stoppen hebben gemarkeerd. Alle routes die wij hebben uitgestippeld, zijn één voor één erg leuk om te rijden, met afwisselende landschappen, bezienswaardigheden en altijd over de wat rustigere wegen. Dat staat garant voor een mooie oldtimer ervaring!

De exacte route verklappen we niet om de verrassing er een beetje in te houden. Wil je echter van te voren een GPX bestand voor in je navigatie of een Google Maps linkje, dan kunnen we je die uiteraard van te voren toesturen. Dan kun je direct met je oldtimer op pad!

Lazy Day

Het arrangement neemt ongeveer 3,5 uur in beslag en is al te boeken vanaf 2 personen! Je kunt dit aangeven bij het maken van de oldtimer reservering.

Boek een lazy day arrangement

Dit arrangement is te boeken voor €10,- per persoon, bovenop de huur van de oldtimer voor een dagdeel. Reserveren kan op de pagina van de betreffende oldtimer. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor overige vragen.