PUZZELTOCHT

Arrangement schatzoeken

Een leuke combinatie van de mooiste plekjes uit de regio bewonderen, met het proberen op te lossen van een spel. Wat kan je verwachten van dit spel? Natuurlijk gaan we niet al te veel prijs geven. Maar wat je in ieder geval kunt verwachten zijn leuke puzzels ter plaatse. Voor onderweg krijg je wat frisdrank mee en wat lekkers om onderweg te borrelen. Het doel van het spel is om het levenswerk van Pake Berend te voltooien. Toen kleinkind Tjerk de spullen van zijn overleden Pake aan het opruimen was kwam hij veel documenten tegen over zijn geboorte streek.Het lijkt erop dat zijn opa bezig was met het schrijven van een boek over de geschiedenis van de omgeving. Tjerk zou dit graag af willen maken en publiceren. Hij kwam erachter dat alles een beetje door de war is geraakt en dat jaartallen, foto’s en teksten niet meer op de juiste plek staan. Kunnen Tjerk helpen om alles weer op de juiste plek te krijgen? Speel dan dit interactieve spel vol met leuke puzzels en bezienswaardigheden uit deze mooie omgeving!

07659

 Het arrangement neemt ongeveer 3,5/4 uur in beslag en is al te boeken vanaf 2 personen! Tijdstip is om 14:00. Aanmelden kan bij de desbetreffende oldtimer reservering.

Dat arrangement is te boeken voor 12,50 per persoon bovenop de huur van de oldtimer voor een dagdeel. Reserveren kan op de pagina van de betreffende oldtimer
Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor overige vragen.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this